Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Cum sa chemi o remorca (Camion de tractare) pe autostrada catre orasul Balti

Ati ramas fara combustibil, s-a spart anvelopa, automobilul si-a pierdut controlul sau a fost implicat intr-un accident rutier?

Toate astea sunt doar cateva exemple de situatii in trafic, in urma carora va fi nevoie de tractari auto.

Problemele pot aparea in orice anotimp, in orice moment si nu conteaza daca sunteti un sofer experimentat sau un incepator.

Pe drum pustiu nu prea ai de unde sa astepti o mana de ajutor.

Cea mai simpla si mai profitabila solutie in cazul, daca automobilul Dvs refuza sa mearga mai departe, este apelarea unei remorci de tractare.

Cu ajutorul tractarii automobilul poate fi luat de oriunde si transportat in garaj sau la un service auto si ziua si noapte.

De a nota numarul de telefon al serviciului de tractare mult mai simplu si usor, decat de cautat in bezna noptii o mana de ajutor.

Serviciul de tractare auto de la FORSAJ

Grupul de firme FORSAJ ofera servicii de tractare auto in orasul Balti si in nordul Moldovei.

Soferii nostri profesionisti cu multi ani de experienta se vor ocupa de orice situatie si vor livra masina dumneavoastra in siguranta si rapid la adresa specificata.

Sunati-ne la +373 799 01 499 si comunicati dispecerului urmatoarele informatii despre masina:

  • tipul vehiculului si greutatea aproximativa;
  • tipul defectiunii. Modul de tractare depinde de aceast indiciu: in remorcare sau pe platforma;
  • tipul transmisiei si starea sistemului de control. Evacuarea cu o defectiune a sistemului de control are propriile sale caracteristici.

De asemenea, indicati cat mai precis unde se afla automobilul si pregatiti documente de confirmarea dreptului de proprietate sau de folosirea asupra automobilului.

Daca masina se afla intr-un sant sau este rasturnata, daca exista careva obstacole, ce ingreuneaza accesul remorcii de evacuare, nu uitati de asemenea sa spuneti dispecerului despre acest fapt.

In cazul, daca masina a fost defectata in urma unui accident de trafic, atunci apelati serviciul de tractare numai dupa ce politistul completeaza documentele, astfel incat sa nu fiti nevoit sa platiti in plus pentru asteptare.

You may also like