Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Tractări auto în Bălți: intervenții rapide și sigure în orice situație

Dacă automobilul dumneavoastră a blocat traficul din cauza unei defecțiuni tehnice, este grav avariat în urma unui accident sau se află într-un loc nesigur și toate acestea se întâmplă undeva pe la nordul Moldovei, aveți nevoie de servicii de tractări auto în Bălți. Pentru o intervenție rapidă și eficientă, apelați la compania Forsaj. Vă asigurăm că vehiculul dumneavoastră va fi transportat cu profesionalism și promptitudine.

Deținem o flotă extinsă de autoutilitare moderne, special concepute pentru tractarea vehiculelor, indiferent de mărimea sau greutatea acestora, ceea ce ne permite să soluționăm orice tip de situații, indiferent de oră, zi sau condiții meteo. Evacuatoarele (tractari auto) sunt dotate cu echipamente performante, cum ar fi platforme de remorcare, brațe de tractare, mecanisme de fixare, care pot ridica și transporta vehiculul în deplină siguranță.

Situațiile în care un șofer ar solicita servicii profesionale de tractare auto în Bălți sunt destul de variate. Iată câteva dintre ele:

 1. Evacuarea unui vehicul prin remorcare, încărcare parțială sau completă, în caz de avariere, probleme cu motorul sau acumulatorul, pană de cauciuc și alte defecțiuni;
 2. Ridicarea mașinii din șanț, canal sau zăpadă, în cazul derapării în afara carosabilului;
 3. Transportarea vehiculelor pe distanțe mari, cum ar fi în cazul achiziționării unui automobil din alt oraș;
 4. Deblocarea ușilor blocate fără a le deteriora;
 5. Asistență rutieră, de exemplu, alimentare curent baterie, vulcanizare, schimb de anvelope, livrare de combustibil, etc.

În diverse situații, prețul pentru tractări auto în Bălți și în nordul Moldovei poate varia în dependență de mai mulți factori. Când solicitați un serviciu de evacuare, este necesar să furnizați următoarele informații:

 • Datele de contact;
 • Localizarea vehiculului avariat sau blocat;
 • Marca și tipul vehiculului (autoturism, autoutilitară, motocicletă etc.);
 • Tipul de echipament necesar pentru tractare;
 • Motivul pentru care solicitați evacuarea (accident, defecțiune, parcare neregulamentară etc.);
 • Orice alte detalii importante care pot ajuta operatorul să înțeleagă situația.

Forsaj oferă cele mai eficiente soluții pentru evacuarea automobilelor în Bălți. Suntem o companie de încredere, cu o reputație serioasă și puteți conta pe noi oricând aveți nevoie. Vă garantăm că șoferii noștri au abilitățile și experiența necesară pentru transportarea sigură al vehiculelor.

You may also like