Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

PRETURI MICI

Cea mai favorabilă ofertă de preț pentru închirierea unei mașini pe o perioadă mai lungă

LOCATIE CONVENABILA

Vom livra mașina la Aeroportul Chișinău sau la orice punct din Bălți, cu programare

Rezervare usoară

Rezervați o mașină direct pe site-ul nostru și la un moment convenabil de oriunde din lume

Inchirieri auto Balti CHIRIE AUTO BALTI, RENT CAR BELTSY

Alege o mașină de închiriat

Прокат и аренда автомобилей в Бельцах —
Chirie auto Balti, rent a car in Beltsy

Vă prețuim timpul

Pentru confortul dvs., ne vom pregăti în avans și vă vom livra mașina aleasă într-un loc și timp convenabil. Închirierea noastră de mașini garantează servicii de înaltă calitate și cele mai bune prețuri în Bălți și în nordul Moldovei.

Apel

0 796 14 0 77
Trimiteți cererea

Închirierea de mașini în Bălți este un serviciu care se bucură de popularitate printre turiști și vizitatori

Acest lucru se datorează mișcării active a oamenilor în diferite orașe din Moldova, legate de afaceri, familie sau scopuri turistice. Mulți au o mare dorință de a deveni proprietarul unei mașini, dar nu toată lumea are o astfel de oportunitate.

Este foarte evident de ce avem nevoie de o mașină, la momentul actual aceasta a încetat să fie doar un lux. Folosirea unei mașini pentru a vă deplasa este cu siguranță mult mai convenabilă decât transportul public.

A dispune de propria mașină nu este întotdeauna un avantaj. Întreținerea vehiculului este costisitoare și complicată pentru mulți proprietari. Închirierea și leasingul auto sunt mai economice.

Care sunt avantajele închirierii unui automobil:

1. Călătorie rapidă prin orașul Bălți în scopuri personale și de afaceri;

2. Testarea unui potențial model de mașină dacă vă gîndiți să îl cumpărați;

3. Transportarea mărfurilor;

4. Călătorii prin Moldova;

5. Întâlnirea oaspeților sau a partenerilor de afaceri;

6. Călătorii de familie.

Apelarea unui taxi este convenabilă doar pentru călătorii de o singură dată. Dacă trebuie să vă plimbați prin oraș toată ziua, este mai bine să încercați să închiriați o mașină. Costul închirierii pe zi o să vă surprindă, tarifele companiei noastre ”Forsaj Auto Închirieri” sunt foarte convenabile. Dispunem de o gamă largă de automobile de orice clasă.

Acordăm o atenție specială întreținerii vehiculelor, siguranței clienților. Convinge-te singur. Informații detaliate despre costul serviciului sunt disponibile la numărul de telefon: +373 79614077.

Cum are loc închirierea unui automobil

Compania „FORSAJ AUTO Închirieri” asigură închirieri auto în Bălți pentru o zi sau pe o perioadă mai lungă. Vedeți singuri atractivitatea ofertei noastre. Pentru a închiria un vehicul, trebuie să încheiați un contract de închiriere auto.

În acest caz, compania care furnizează autoturisme pentru închiriere va avea calitatea de locator și, respectiv, clientul, va fi locatar. Următoarele date trebuie înregistrate în contractul de închiriere auto:

• Obiectul contractului, conține informație cu privire la modelul, culoarea, numărul caroseriei/seria de șasiu/numărul de identificare și alte informații referitoare la vehiculul închiriat.

• Detalii despre părți. Pentru a încheia un contract, aveți nevoie doar de buletinul de identitate și permisul de conducere.

• Termenul chiriei. Dacă această clauză nu este precizată în contract, atunci se consideră că părțile au încheiat un acord pe o perioadă nedeterminată. Aceasta înseamnă că contractul este valabil pînă cînd una dintre părți nu dorește rezilierea acestuia.

• Plata pentru chirie. Acest paragraf implică stabilirea formei, termenului și procedurii pentru efectuarea plăților de arendă.

• Furnizarea vehiculului și returnarea acestuia. Starea vehiculului închiriat și data transferului sunt indicate în contract. De asemenea, este stabilită o listă detaliată a lucrurilor primite de chiriaș (chei, documente etc.).

• Penalități pentru returnarea cu întîrziere a mașinii.

• Posibilitatea prelungirii contractului de închiriere (chirieauto).

• Posibilitatea de a transfera dreptul de a conduce unei terțe persoane.

• Drepturile și obligațiile locatorului și locatarului. O parte obligatorie a contractului de închiriere este certificatul de primire în folosință a automobilului. Oferte interesante privin închirierile auto sunt oferite de compania noastră FORSAJ AUTO Închirieri. Catalogul automobilelor disponibile le puteți vedea pe site-ul nostru. Aveți ocazia nu numai să vedeți cum arată mașina, dar și să vă familiarizați cu caracteristicile sale tehnice, să întrebați prețul, precum și să lăsați o cerere. Pentru mai multe informații despre condițiile de închiriere a unei mașini, apelați la numărul de telefon: +373 79614077.