Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Inchirieri auto cu sofer pentru intalniri de afaceri

In lumea afacerilor toate elementele imaginii functioneaza pentru a crea o impresie. Lumea se dezvolta rapid, iar oamenii construiesc in mod activ cooperarea in afaceri.

Indiferent daca locuiti in tara in care lucrati sau veniti intr-o calatorie de afaceri in Moldova, fara un automobil va fi dificil.

Cand apare necesitatea de o inchiriere auto cu sofer?

Exista doua situatii des intalnite cand este necesar sa inchiriati o masina cu sofer pentru intalniri de afaceri:

  1. Ai venit in oras intr-o calatorie de afaceri. Este destul de dificil sa deplasezi intr-o tara straina fara a avea o masina. Inchirierea unei masini cu sofer in Balti va rezolva aceasta problema.
  2. Sunteti localnic, dar pur si simplu doriti sa creati o impresie buna. O masina este mai mult decat un mijloc de transport. O masina de lux cu sofer va crea o imagine de business si va inspira incredere. O astfel de imagine poate influenta pozitiv cursul unui eveniment, negociere sau tranzactie.

In situatii importante de business, inchirierea unei masini cu un sofer de incredere va va ajuta. In acest scop, puteti contacta Forsaj.

Avantajele inchirierii auto cu sofer pentru afaceri:

  1. Caracteristici avansate si autonomie deplina. Veti avea timp sa va rezolvati problemele. In timpul calatoriei, nu va trebui sa conduceti automobilul si sa urmati traseul, puteti face ceva util: sa rezolvati probleme de afaceri, sa pregatiti pentru negocieri, sa sunati colegii sau invers, sa va relaxati-va etc.
  2. Economisirea timpului si libertate in alegerea unui traseu. Daca intentionati sa vizitati mai multe locuri intr-o zi, soferul va alege cea mai buna ruta care va permite sa ajungeti rapid la locul destinatiei, fara agitatie si ambuteiaje.
  3. Economii de bani in comparatie cu un taxi, avand in vedere ca este adesea necesar sa asteptati un taxi liber. Alegand o inchiriere auto cu sofer, nu veti intarzia la intalniri.

Compania Forsaj are o flota mare de vehicule de diferite clase. Puteti alege atat reprezentativul Mercedes Avantgarde, cat si modelele Renault bugetare.

Toate masinile sunt curate si confortabile, in starea tehica impecabila. Puteti comanda prin numarul de telefon 079614077.

You may also like