Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Inchirieri auto cu sofer in Balti si in nordul Moldovei

Inchirierea auto cu sofer in compania Forsaj – este o gama varianta de autoturisme, preturi transparente si soferi experimentati.

La selectarea candidatilor pe posturi de soferi acordam atentie nu numai experientei de conducere, ci si aspectului, punctualitatii, cunoasterii orasului si etichetei de afaceri, capacitatii de a fi discret si multe altele.

Inchiriind auto cu sofer, obtineti libertate si lipsa de griji legate de trafic. Soferul vine la ora stabilita, planifica traseul optim si va tine cont de dorintele dumneavoastra.

De ce inchirierea auto cu sofer este o solutie optima?

Serviciu chirie auto cu sofer este foarte solicitat din diverse motive. Cele mai frecvente sunt urmatoarele:

  1. Organizarea unei sarbatori de nunta, care implica in mod traditional o multime de deplasari. Pentru tineri insuratei sau nanaseii puteti inchiria o masina premium confortabila.
  2. Intalniri de afaceri, insotirea partenerilor intr-o calatorie de afaceri sau organizarea de evenimente de diferite niveluri. O masina de inchiriat cu sofer va va permite sa nu va distrageti de la fluxul de lucru chiar si in timpul deplasarii.
  3. Pentru evenimente importante: aniversari, intalniri de la maternitate si altele.
  4. Uz personal. Este mai des necesar atunci cand o persoana trebuie sa se deplaseze mult prin oras, dar nu are permis de conducere si nu ii plac serviciile de taxi.
  5. Tururi gastronomice, excursii la cramele din Cricova, la pastravarie si multe alte locuri unde toti oaspetii straini ai Moldovei incearca sa ajunga. A merge in astfel de calatorii in timp ce conduceti este extrem de nesabuit, ar lipsi majoritatea impresiilor.

Indiferent de vehicol pe care il alegeti, asigurati-va ca el este in starea tehnica buna. Dupa fiecare calatorie, masinile sunt supuse inspectiei tehnice si curatarii chimice.

Compania Forsaj ofera spre inchiriere o gama variata de masini cu sofer de diferite clase si in scopuri diferite.

Veti putea alege un automobil in functie de preferintele si capacitatile dvs. financiare. Impreuna cu inchirierea unei masini, puteti opta si pentru serviciile unui sofer experimentat.

Puteti comanda o masina pe site sau sa sunati la numarul 079614077. La telefon obtineti informatii necesare, asistenta tehnica si ajutor in alegerea automobilului corecta potrivit neceaitatilor dvs. La Forsaj va asteapta o flota mare de vehicule si un pret rezonabil.

You may also like