Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Selectați o mașină de închiriat în Bălți pentru a călători prin Moldova

Imediat după aterizare, majoritatea turiștilor care sosesc în Moldova trebuie să închirieze o mașină la Aeroportul Internațional Chișinău.

Puteți rezerva o chiriere auto în Bălți prin Forsaj (rent car Bălti) pentru a vă bucura de transport de primă clasă și de toate beneficiile mașinii proprii.

Compania are un parc divers de mărci de lux pentru a satisface așteptările clientului de a călători în locuri necunoscute.

Serviciul de asistență clienți este disponibil 24/7, întotdeauna gata să răspundă la eventuale întrebări sau să facă o recomandare.

Suntem mereu concentrați pe clientul nostru:

  • oferim prețuri mai bune decât concurenții noștri,
  • o gamă largă de mașini premium, de lux, econom.
  • gata de adaptare la un program flexibil. Clientul poate ridica mașina și o poate returna acolo unde îi este convenabil. Oferim inchirieri auto la aeroportul din Chisinau sau in orice loc convenabil din oras.

Alegeți o dubiță sau Dacia Logan Universal pentru 7 persoane dacă călătoriți prin oraș cu un grup mare sau plănificați să faceți mai multe călătorii cu mașina econom în limita bugetului.

Solutie profitabila de la Forsaj auto Bălți

Serviciul de chirie auto este convenabil și practic.

Mai ales pentru cei care nu vor să fie în agitația transportului public, dependenți de program și implicați în mișcare activă în toată țara.

Chiria unei mașini la Aeroportul Chișinău este cea mai bună soluție pentru oaspeții capitalei care sosesc în vizită la rude, oameni de afaceri care dezvoltă afaceri în Moldova, turiști care preferă să cunoască țara fără a apela la serviciile ghizilor.

Serviciul poate fi comandat din orice locație a lumii. O mașină confortabilă vă va aștepta la ieșirea din aeroport.

Evenimente solemne de familie și corporate importante, călătorii de afaceri sunt adesea dificil de realizat fără o mașină de chirie în Bălți. La final, astfel de călătorii la scară largă necesită un număr supliment de vehicule. Parcul diversificat de mărci de mașini de chirie în Bălți  rezolvă cu ușurință nevoile de transport ale oricărui client.

Forsaj a simplificat procedura de inchiriere auto pe cat posibil:

Un pașaport intern valabil este o condiție prealabilă;

Pentru cetatenii străini este obligatorie semnarea unui contract de asigurare CASCO.

Costul unei astfel de polițe este de la 100 de euro.

You may also like