Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Arenda unei mașini de la Forsaj este o modalitate excelentă de a cunoaște Moldova

Explorați parcul nostru de chirie pentru a alege vehiculul care se potrivește necesităților Dvs., achitați avansul la ridicare și începeți călătoria prin Moldova pitorească.

Dacă aveți nevoie de recomandări sau asistență în timpul călătoriei Dvs., echipa noastră prietenoasă de asistență este disponibilă 24/7.

Deservire  politicoasă, orientare către client, vehicule curate în stare bună și prețurile accesibile, fac parte din oferta noastră zilnică.

Fie că aveți nevoie de o mașină pentru afaceri sau pentru agrement, Forsaj (Rent a Car ) oferă marca potrivită pentru Dvs. Este accesibilă  o livrare auto către aeroportul din Chișinău.

Forsaj a făcut procesul de înregistrare cât se poate de simplu. Rețineți că este necesar să aveți în mână permisul de conducere, cardul de credit valabil și actul de identitate.

La Forsaj Auto Rent Moldova găsești cu ușurinta o mașina modernă pentru orice buget si cerere. Compania se străduiește să facă serviciul accesibil tuturor.

Utilizatorii din străinătate, în căutarea celei mai bune opțiuni, caută de obicei pe internet oferte locale de chirie  a mașinilor în avans,. Cel mai des sunt interesați de livrarea mașinii sau transferul la aeroportul din Chișinău.

Avantajele chiriei unei mașini Forsaj în Bălți:

  • livrare auto la aeroport pentru zbor sau transfer la Balti;
  • rezervare online din orice locație a lumii, trebuie să contactați operatorul în orice messenger;
  • documente minime de înregistrare: pașaport, permis de conducere;
  • Asigurare Casco obligatorie pentru cetăţenii străini, menită să protejeze interesele clientului;
  • preţuri favorabile pentru chirie pe termen lung;
  • Program de fidelitate și oferte speciale pentru clienții obișnuiți.

Forsaj Rent a Car oferă o gamă largă de mașini de închiriat – de la mărci econom până la mașini de lux și confortabile din clasa business.

Compania se strădue să ofere clienților cea mai bună selecție de mașini econom, mașini de gamă medie, mașini de lux, break, teren și minivan.

Managerul va fi bucuros să Vă ajute în alegerea unei mașini de chirie oferind o scurtă prezentare a modelului care Vă interesează.

Comandați livrarea mașinii la aeroportul din Chișinău și gândiți-vă la traseul de călătorie al Dvs. prin Moldova cât timp încă sunteți în zbor.

You may also like