Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Prețul închirierii depinde în mare măsură de dorințele clientului

Cu alte cuvinte, plata pentru arendă va fi mai mare dacă mașina închiriată este de clasă și cu echipamente extinse. În plus, multe companii oferă servicii suplimentare contra plată. De exemplu, acordarea unei mașini la adresa specificată, serviciul șofer personal și alte opțiuni.

V-ați întrebat cât poate costa o închiriere a mașinii? O zi de închiriere Renault Megane la FORSAJ AUTO Închirieri va costa de la 14 € / zi, Dacia Logan pe 15 € / zi. Ești surprins? Accesați catalogul site-ului: procatautonord.md și veți vedea prețurile pentru închirierea unui automobil. Costul închirierii mașinii este foarte accesibil. Oferim reduceri pentru rezervarea din timp. Odată cu venirea pe piață a companiei FORSAJ AUTO Închirieri, a devenit posibilă închirierea unei mașini în Bălți. Moldova este o țară mică, și o călătorie cu oaspeții sau partenerii poate fi finalizată într-o zi, iar într-o atmosferă plăcută este mai ușor să cîștigi încrederea partenerilor.

Luați în considerare ofertele noastre și plecați la drum. Consultații suplimentare și rezervări la numărul de telefon: +373 79614077.

You may also like