Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Închirierea unei mașini sau comandarea unui taxi, ce să alegeți?

Compania ‘Închirieri Forsaj Auto‘ oferă în chirie diverse automobile de orice tip și clasă. Automobilul închiriat vă oferă posibilitatea liberă de deplasare la un preț relativ mic.
Automobilul este indispensabil atunci cînd plănuiți o călătorie cu familia sau o întrevedere de afaceri. Arenda automobilului este un serviciu solicitat în orașele mari. Aeroportul din Chișinău este dovada acestui fapt. Închirierea unui automobile este o alternativă a transferului de la aeroport, dar serviciul dat vă oferă mai multă libertate. Puteți primi mai multe informații la numărul de telefon: +37379614077.

Serviciul de închiriere a unui automobile este benefic atunci cînd plănuiți să întîlniți rudele sau prietenii la aeroportul din Chișinău. Un plus a închirierii este că ve-ți economisi bani și nu ve-ți depinde de transportul public.

Vom face o diferență între închirierea unui automobil în Chișinău – Aeroport – Bălți și comandarea serviciului de taxi:

Puteți arenda orice model de mașină în dependență de scopul pe care îl urmăriți. Poate fi o mașină de clasă econom sau business pentru a vă impresiona partenerii de afaceri. Indiferent de model, ve-ți primi o mașină confortabilă și sigură cu un interior curat, care ete complet pregătită pentru călătorie.

Puteți planifica timpul cum doriți dstră, deoarece nu depindeți de transportul public.

 

Nu o să depindeți de dispoziția șoferului de taxi

Închirierea de mașini în Bălți și aeroportul Chișinău o să vă ajute la economisirea semnificativă a banilor. În cazul cînd sunteți în oraș pe cîteva zile, închirierea este cu mult mai confortabilă decît apelurile zilnice la serviciul de taxi, mai ales atunci cînd călătoriți cu copii sau animalele de companie.

Puteți închiria o mașină cu șofer. Acest serviciu este foarte relevant în cazul cînd nu dispune-ți de permis de conducere.

Nu trebuie să achitați bani în plus atunci cînd zborul se reține
Închirierea unui automobil (arenda auto) este o înlocuire perfecta a serviciului de taxi nu doar în cazul cînd aveți nevoie să călătoriți înafara orașului.

Închirierea mașinilor (chirie auto Bălți) vă oferă o deplină libertate de mișcare. De ce să nu plecați cu automobilul într-o călătorie prin Moldova? În ultimii ani, a scăzut interesul pentru tururile all-inclusive, acum oamenii mai mult tind să călătorească prin orașele mici unde pot vedea lucruri interesante. Profitați de serviciul de închiriere auto pentru a călători prin țară.

O să prezentăm avantajele acestei alegeri

  • • Mobilitate de mișcare, fără să vă grăbiți, puteți urma sfaturile localnicilor și puteți schimba traseul zilnic fără probleme.
  • • Nu trebuie să vă adaptați la programul altora și la dorințele unui grup turistic, dvs. și numai dvs. decideți unde să stați și cu ce să vă ocupați.
  • • Confortul mișcării. Vă puteți lua întreaga familie cu voi sau puteți merge cu un grup de prieteni. Mașina poate fi selectată în funcție de scopurile pe care le urmăriți. În timpul pregătirii unei astfel de călătorii, trebuie să vă asigurați că în țara în care urmează să călătoriți este recunoscut permisul internațional de conducere. Călătoria o să vă aducă plăcere doar dacă o să urmați în mod responsabil recomandările experților:
  • • Analizați cu atenție informațiile despre companiile care oferă servicii de închirieri auto. Acordați o atenție deosebită recenziilor clienților, tarifelor, aflați toate condițiile de bază ale închirierii.
  • Citiți cu atenție contractul de închiriere, în special clauza ce ține de asigurare
  • • Verificați cu atenție mașina. Toate loviturile și zgîrieturile, dacă acestea există, trebuie să fie indicate în contract. Nuanțele care nu sunt menționate în contract pot deveni obiectul unei dispute.
  • Aflați dacă vă puteți deplasa înafara orașului cu mașina închiriată și care sunt condițiile
    Dacă nu dovedeți în termenul stabilit să returnați automobilul, numaidecît anunțați un manager al companiei
  • • Încercați să returnați vehiculul în aceeași stare ca și în momentul închirierii. La returnarea vehiculului, asigurați-vă că angajații companiei notează că vehiculul a fost returnat fără defecte.

Puteți închiria o mașină pentru o călătorie la FORSAJ AUTO Închirieri. Toate mașinile sunt asigurate, iar răspunderea clientului ține de valoarea depozitului. Prioritatea noastră este munca onestă și responsabilă, grija față de clienți, prețuri accesibile. Apelați-ne la numărul de tel. +373 79614077 sau lăsați o cerere direct pe site.

You may also like