Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Facilitățile de luare în chirie a mașinii pentru persoanele din alte țări

Pentru cine este convenabil închirierea unei mașini? În primul rând, pentru șoferii care sunt obișnuiți să conducă mașina, dar din anumite motive nu o pot folosi,o ieșire din situație este – luarea în chirie a unui automobil. Mașina arendată este complet pregătită pentru ca dstră să urcați la volan și să plecați unde aveți nevoie. În al doilea rând, pentru cetățenii străini care planifică o călătorie sau o călătorie de afaceri în Moldova. Odată ce ve-ți închiria o mașină vor dispare o mulțime de probleme. Astfel, nu este nevoie să călătoriți cu transportul public, nu ve-ți cheltui bani cu taxiurile, nu o să vă faceți griji dacă ve-ți reuși să faceți totul ce a-ți programat.

O alternativă, pe lîngă serviciul de taxi este ”Șoferul Personal” oferit de compania FORSAJ AUTO ÎNCHERIERI. Acest serviciu este relevant dacă nu aveți permis de conducere sau, din anumite motive, nu doriți sau nu puteți conduce un vehicul. Serviciul „Șofer personal” vă va face călătoria confortabilă și nu o să aveți nici o grijă. Apropo, aceasta este o opțiune indispensabilă pentru oaspeții străini, care, pe lângă întîlnirile de afaceri, doresc să viziteze și alte locuri pitorești sau vinăriile Moldovei.

 

Avantajele pe care le ve-ți avea luînd un automobil în chirie de la compania noastră: ”Închiriere de la Forsaj Auto”.

Un număr mare de vehicule: autoturisme mici și economice, autoturisme clasa business, sedanuri, monovolume și SUV-uri (rentbălți);

Stare tehnică perfectă a automobilelor

Suport tehnic

Securitate garantată a tranzacției, care implică întocmirea unui contract de încheriere;

Mașina o să vă aștepte în orice punct din Moldova, inclusiv aeroport;

Sistem de reduceri pentru încherieri pe termen lung.

Sucursale/filiale în nordul țării

Pentru a închiria o mașină, este suficient să aveți buletinul de identitate/ pașaport internațional și un permis de conducere la dvs. (sunt acceptate și permisele de conducere internaționale din țările CSI, SUA, UE etc.) Închirierea de mașini de către o persoană fizică este efectuată mai des, dar este posibilă și încheierea de către o persoană juridică sau o companie.

Prețuri convenabile

Închirierile auto de la copmania „FORSAJ AUTO ÎNCHERIERI” înseamnă mașini noi, șoferi profesioniști și servicii de înaltă calitate. Puteți chiar să rezervați mașina preferată și să o comandați la o anumită adresă sau la aeroport de la distanță. În plus, prin pre-rezervarea unei mașini, ve-ți primi o reducere. Cel mai bun raport calitate / preț – găsiți numai la noi.

Pentru mai multe detalii/informații, apelați la numărul de telefon: +373 79614077.

You may also like