Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Auto pentru o nuntă: sfaturi pentru proaspăt căsătoriți

Unul dintre punctele principale la organizarea unui eveniment de nuntă este logistica. Unii proaspăt căsătoriți preferă să închirieze o mașină premium, care va deveni un element de lux în stilul general al evenimentului, de exemplu, un Mercedes E sau ân galben sau BMW seria 5 în alb sau Mitsubisi Outlander. Alții optează pentru mașini în stil retro. Închirierea  mașinilor cu șofer pentru o sărbătoare este un serviciu modern care Vă  pune la dispoșiție numai o mașină curată și perfectă,  dar închide problema exploatării sale, oferind un șofer punctual și politicos, cu o bogată experiență de conducere.

În primul rând, se recomandă să decideți asupra  bugetului înainte de a închiria o mașină. Marca, spațiul și confortul mașinii depind de  buget se va decide să alocați pentru acest serviciu.

În al doilea rând, ar trebui să luați în considerare numărul de invitați care vor fi în mașină. Acest lucru este important dacă intenționați să Vă deplasați cu oaspeții la oficiul stării civile. În acest caz, nu trebuie să aveți griji că cineva va întârzia sau reține din anumite motive. Se recomandă să acordați preferință mașinilor spațioase.

În al treilea rând, un punct important este respectarea stilului nuntii. De exemplu, pentru o sărbătoare în stil retro, este ciudat să închiriezi o mașină ultramodernă. Astăzi, la Bălți și în nordul Moldovei sunt populare modelele  mașinilor clasice, care se disting prin fiabilitate, confort și estetică.

După ce ați decis caracteristicile mașinii,  trebuie să alegeți o companie care furnizează serviciul. Forsaj Auto are la dispoziție un parc mare de mașini pentru solemnițăți de diferite clase și mărci. Apelând la profesioniști faceți economie de nervii și timp. FORSAJ AUTO oferă un sistem bun de reduceri și garantează securitatea tranzacției. Livrarea   vehiculului închiriat este disponibilă în orice locație a țării. Informații detaliate   la numărul de telefon: 0 (796) 14-0-77.

You may also like