Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Inchiriere apartament Balti

Apartament de inchiriat fara intermediari

Contactați-ne la +373 78 077 072 Viber/ WhatsApp/ Telegram și rezervați un apartament pentru o zi în Bălți. Suntem gata să vă răspundem la toate întrebările și să vă asigurăm un sejur plăcut în frumosul nostru oraș!

Apartamentele pentru o zi din Bălți vor fi, de asemenea, o alegere ideală pentru turiștii medicali care vin pentru îngrijiri stomatologice sau cosmetologice de calitate. Rezervând în avans apartamente confortabile pe o zi, vă puteți concentra pe deplin asupra procedurilor, știind că la sfârșitul zilei vă așteaptă o casă confortabilă, cu o baie amenajată, un pat confortabil în dormitor. Clienții se pot aștepta la o maximă satisfacere a nevoilor lor, fără a fi nevoiți să împartă spațiul cu alți oaspeți, așa cum se întâmplă în cazul hotelurilor. Închirierea apartamentelor cu ora le permite clienților să se bucure de confort și liniște pe toată durata șederii lor, deoarece compania se ocupă de curățenie și ordine, astfel încât clienții să se bucure de șederea lor în orașul nostru ospitalier. Acest tip de închiriere este relevant și pentru cei care prețuiesc intimitatea și confortul.

Bălți este un oraș în curs de dezvoltare, iar rolul său istoric de oraș comercial este păstrat și astăzi, atrăgând relocatori, oameni de afaceri și turiști.

Indiferent de scopul pentru care vin oaspeții, problema închirierii apartamentelor în Bălți rămâne relevantă pentru toată lumea. Dacă sunteți în căutarea unei cazări temporare ideale, unde vă puteți simți ca acasă, atunci apartamentele noastre booking sunt cea mai bună alegere. Compania vă permite să închiriați un apartament în Bălți mobilat și complet echipat, potrivit pentru diferite nevoi.

Dacă trebuie să petreceți câteva zile în Bălți, veți avea întotdeauna un loc de cazare confortabil și primitor, unde vă puteți simți ca acasă.

Aici veți găsi cazare cu un set complet de facilități: o baie dotată, o bucătărie echipată și un dormitor confortabil cu un pat moale.

Condițiile noastre de închiriere au o serie de avantaje față de hotelurile clasice. Clientul nu este limitat la o cameră mică și nu împarte cazarea cu alți oaspeți. Rezervarea unui apartament vă permite să economisiți la costul cazării, prețurile pentru închirierea zilnică a apartamentelor sunt disponibile pentru toată lumea.