Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chirie auto pentru afaceri in Balti si nordul Moldovei

Nu toate problemele legate de busines pot fi rezolvate din oficiu. Deseori sunt necesare si intalniri in afara oficiului, cand apare nevoia de  a intalni un partener strain sau a face alte chestii, legate de afaceri, chiar si in afara orasului sau tarii.

Nu  intotdeauna este posibil si profitabil sa folositi transportul personal sau taxiul in aceste scopuri.

Cea mai buna optiune in acest caz ar fi luarea in chirie a unei masini in Balti.

Beneficiile chiriei auto pentru afaceri cu FORSAJ

O calatorie de afaceri in nordul Moldovei sau un eveniment de afaceri in Balti – cu chirie auto de la FORSAJ poti fi sigur ca dovedesti sa faci totul ce ai pus in plan.

Principalul avantaj al inchirierii unei masini este autonomia completa. Nu este nevoie sa astepti masina, ca in cazul unei comenzi de taxi sau sa platesti in plus taximetristului pentru asteptarea.

Doar tu gestionezi masina aleasa, doar tu stabilesti ora plecarii de acasa si traseul. Masina va fi la indemana 24 de ore pe zi pe toata perioada contractului de chirie.

Daca in timpul calatoriei trebuie sa te ocupi de alte treburi sau vrei sa te relaxezi in drum spre destinatie, atunci o varianta alternativa ar fi sa iei in chirie o masina cu sofer.

Al doilea avantaj al inchirierii este posibilitatea de a alege o masina in functie de nevoile si preferintele tale.

O masina de clasa business nu numai ca  ofera acces la facilitati suplimentare in calatorie, dar si ajuta si la crearea unei imagini de afaceri. Catalogul site-ului nostru contine o selectie larga de masini: de la buget practic la modele reprezentative de clasa business si premium.

Inchiriind o masina in Balti, obtineti o masina curata, functionala si complet alimentata. Masina va fi livrata la punctul specificat de Dvs si la ora stabilita.

Sunati la 079614077 si clarificati cu managerul nostru toate detaliile necesare, legate cu alegerea masinei potrivite.

You may also like