Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Toyota Prius Hybrid 2020

 45 / Day

Toyota Prius Hybrid, sur metallic, 2020

  • Hybrid benzina
  • Automat
  • 5
  • 1800 см³
  • 5
  • 2020
 45
Duration (Days) Price/Day
1  45

Booking Form

Deposit Option  100 Per item

Condițiile de închiriere a autovehiculelor și obligațiile părților

Documente pentru închirierea mașinii

1. Permis de conducere categoria B (experiență de condus de cel puțin 3 ani)
2. Pasaportul sau cartea de identitate P.S. De asemenea, sunt acceptate permisele internaționale de conducere (țările CSI, UE, SUA și altele).

Chiriașul este obligat:

1. Livrarea autovehiculului la timpul stabilit și în stare tehnică corectă. Dreptul de călătorie cu autovehiculul 3. Furnizați clientului toate documentele necesare pentru închirierea mașinii: pașaport tehnic, inspecție tehnică, asigurare etc.
4. Verificarea documentelor furnizate de client în momentul semnării contractului.
5. Închirierea unei mașini curate în interior și în exterior.
6. Asigurați mașina cu anvelope sezoniere.
7. Furnizați informații în GAI în cazul în care în timpul închirierii a primit amenzi pentru mașina închiriată.

Chiriașul este obligat:

1. Respectarea regulilor rutiere ale Republicii Moldova. Utilizarea autovehiculului exclusiv în scopul său direct, în conformitate cu specificațiile tehnice; Întoarceți mașina în aceeași stare în care a fost; 4. Menținerea stării adecvate a autovehiculului în timpul perioadei de închiriere 5. să conducă autovehiculul personal în limitele regiunii indicate în contract; Păstrați mașina, în cazul în care nu este utilizată, dar este închiriată, într-un loc sigur (parcare protejată, garaje, cutii etc.) în orice moment al zilei; Nu transportați obiecte și obiecte care depășesc masa maximă permisă; 8. Nu conduceți mașina în stare de intoxicare, alcool sau droguri.
9. Întoarce mașina în condiții tehnice corespunzătoare.
10. să plătească costul: bunurile pierdute, recuperarea documentelor, alte daune reale, precum și profitul pierdut în cuantumul ratei zilnice în jumătate din valoarea fiecărei zile de stagnare a autovehiculului pentru tot timpul necesar pentru a elimina cauza stagnării.

Ordinea calculelor :

1. Plata se face în lei la cursul NBM.
2. Chiriașul se angajează să plătească pentru închirierea mașinii la momentul încheierii Contractului.
3. În scopul executării corespunzătoare a Contractului, se utilizează Garanția de executare a contractului, denumită garanție.
4. Închirierea se face de către locator în momentul încheierii contractului.
5. Chiriașul plătește amenzile primite în timpul închirierii. Compania nu este responsabilă pentru amenzile primite de către chiriaș în timpul închirierii mașinii.
7. Componentele suplimentare ale autovehiculului sunt plătite separat în momentul semnării contractului (Wi-Fi, scaun pentru copii sau GPS-navigator)

Compania noastră își propune să închirieze o mașină în Chișinău. Flota noastră este atât de largă încât puteți alege modelul care va satisface cerințele și dorințele dvs. de bază. Fiecare vehicul are un nivel ridicat de confort. Mașinile sunt supuse în mod regulat inspecțiilor tehnice, astfel încât siguranța lor nu trebuie să fie pusă la îndoială. Materialul folosit pentru a decora interiorul mașinii este de înaltă calitate și durabil. Închirierea unei mașini în Chișinău vă va aduce o mulțime de avantaje, deoarece este important pentru noi să satisfacem nevoile fiecărui client.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Toyota Prius Hybrid 2020”