Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Transportarea marfurilor mari si mici in Balti si in nordul Republicii

Necesitatea de transportarea marfurilor poate aparea si in activitatea companiei mare, si in activitatea unei fermei mica, si in viata zilnica a persoanei fizice.

Organizatiile mari, de regula, se descurca pe cont propriu: au transport si echipamente speciale necesare pentru transportare. Persoanele fizice pot transporta obiectele destul de voluminoase vehicolul personal, dar daca nu exista transport personal – sa apeleze la ajutorul unui taxi-cargo.

La toamna este extrem de solicitat serviciul transportarii marfuri mari si mici de destinatie agricola, transportarea roade in scopuri comerciale si personale, livrarea loturilor mari de produse agricole catre alte localitati, transportarea de motoare pentru echipamente.

Firma FORSAJ – fiabilitate si viteza de transport

FORSAJ presteaza servicii de transportare a  diferitelor tipuri de marfuri in Balti si nordul Moldovei.

Flota noastra de autovehicole si personalul de soferi experimentati ne permit sa rezolvam cu succes o varietate de sarcini, legate de transportarea marfurilor la preturi rezonabile. Contactati-ne daca aveti nevoie de:

  • transportarea pieselor de schimb, motoare;
  • transportarea echipamentului;
  • transportarea produselor agricole;
  • transportarea materialelor si structurilor de constructie;
  • transportarea marfurilor si mijloacelor de productie;
  • transportul altor obiectelor de mari dimensiuni.

Transportul poate fi comandat telefonic sau prin formularul electronic de pe site-ul nostru. Sunati-ne la 079901499 si managerii nostri va vor ajuta sa alegeti tipul de vehicul care este potrivit pentru transportul unui anumit tip si cantitate de marfa.

Garantam viteza de transport si respect pentru orice marfa.

Important! Cand transportati marfuri sensibile sau fragile, trebuie sa aveti grija sa le fixati pentru a evita deteriorarea. Pentru incheierea contractului si calcularea costului de transport, va trebui sa specificati data si adresa, tipul si dimensiunile incarcaturii, greutatea aproximativa a acesteia. Cu un taxi cargo de la FORSAJ, poti fi linistit: iti vom livra marfa la punctul specificat la timp si in siguranta.

You may also like