Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chemarea camionului de tractare auto (evacuator) in loc de remorcare

O masina dupa o avarie sau un accident de circulatie necesita livrarea la un service auto sau la locul stationar de parcare.

In unele cazuri ajuta sa remorcarea ocazionala neprofesionista, insa soferii – participantii in trafic – nu intodeauna sunt gata sa sare in ajutor, iar in unele cazuri, de exemplu, daca suprafata drumului este alunecoasa sau transmisia esueaza, o astfel de calatorie poate fi chiar periculoasa pentru toti.

Este rezonabil să apelați un camion de remorcare, nu faceti economii pe seama sigurantei dvs. si a altora.

Adresarea la serviciul de tractare poate rezolva cu usurinta problema transportarii automobilelor avariate de orice marimi si gabarite deoarece:

  • un camion de tractare este o tehnica specializata, adaptata pentru transportul unei masini, iar soferii de remorci sunt profesionisti care stiu exact cum anume trebuie transportat un anumit vehicul;
  • daca este necesar, serviciul de tractare asigura, pe langa platforma, macarale-manipulatoare, permitand scoaterea masinii din sant;
  • evacuarea este documentata, ceea ce este important, de exemplu, la inregistrarea unui accident sau daca masina apartine unei organizatii.

Comanda o remorca de la FORSAJ

Compania FORSAJ ofera servicii de tractare in orasul Balti, suburbii si nordul Moldovei. Soferii nostri au o vasta experienta in tractarea autoturismelor, iar echipamentele specializate garanteaza fiabilitatea prinderii masinii si siguranta transportului.

Puteti comanda un camion de tractare la numarul +373 799 01 499.

Cand efectuati un apel, fiti pregatit sa furnizati dispecerului urmatoarele informatii:

  • tipul vehiculului, greutatea aproximativa;
  • tipul avariei;
  • informatii despre functionalitatea cutiei de viteze si a directiei;
  • adresa apelului si adresa de livrare a vehiculului.

Necesita sa aveti la dispozitie documentele, care dau dovada dreptului dvs asupra vehiculului si buletinul dvs de identitate. Tractarea automobilului cu un camion specializat este o garantie ca masina nu va suferi daune suplimentare in timpul transportarii si nu va deveni o sursa de pericol suplimentar pe drum.

You may also like