Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Pe ce perioadă de timp puteți închiria o mașină

Închirierea unei mașini pentru o zi sau mai mult este un serviciu relativ nou care este utilizat activ de mai mult timp în Europa și acum se bucură de popularitate și în Moldova.

Posibilitatea de a închiria o mașină este folosită atît de persoane fizice, cît și de persoane juridice. Motivele sunt diverse: defectarea vehiculului personal, urmează o călătorie de afaceri în alt oraș, alte motive.

Perioada de închiriere auto poate fi pe termen scurt sau pe termen lung, în funcție de cerere. Prima opțiune se numește carsharing. Este populară pentru călătorii de afaceri, tururi prin oraș, picnic sau excursii. Închirierile pe termen scurt au un preț mai ridicat. Închirierea unei mașini lunar înseamnă utilizarea unei mașini fără șofer și fără a limita kilometrajul pentru o perioadă mai mare de o lună. Confort, independență și libertate de mișcare, un preț mai mare, capacitatea de a alege orice model de mașină.

Închirierea unei mașini pentru o perioadă mai lungă devine deosebit de populară vara, din diverse motive. În cazul dat, clientul nu trebuie să-și facă griji atunci cînd mașina se defectează, deoarece repararea și înlocuirea pieselor, precum și înlocuirea mașinii în sine, dacă este necesar, sunt deja incluse în prețul închirierii. Cu toate acestea, cerințele pentru executarea contractului în acest caz sunt mai stricte/dure.

Serviciul de închirieri auto pe termen lung este utilizat atât de proprietarii de companii mari, cât și de persoane fizice. Compania „FORSAJ AUTO Închirieri” oferă posibilitatea de a închiria automibile în Bălți pe termen de o zi, dar și pe un termen de o lună. Cu cît perioada de închiriere este mai lungă, costul arendei este mai mic. Prețul închirierii depinde direct de modelul mașinii. Pentru mai multe informații despre condiții, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 79614077. Ofertele noastre sunt foarte diverse. Fiecare client va găsi o ofertă interesantă pentru sine. Simțiți-vă ca proprietarul mașinii dvs. de vis.

You may also like