Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Oferta anticriza: inchiriere auto clasa economă in Balti 999

Chiria automobilelor este un serviciu popular atât în ​​rândul compatrioților, cât și al oaspeților din regiunea de nord a Moldovei, care acum pot folosi un astfel de serviciu precum chirier auto ieftine în Bălți (chirie auto Balți ieftine). În primul rând, este popular pentru călătorii care descoperă Moldova din punct de vedere turistic, deoarece chiria mașinilor  permite să vizitați  cele mai bune obiective nu numai ale orașului, dar și ale împrejurimilor sale, altor regiuni ale țării.

Închirierea de mașini la clasa economă este cea mai avantajoasă ofertă pentru mulți călători

În multe țări, un astfel de serviciu precum chiria de automobile a devenit atât de popular încât nu mai este necesar să călătorești cu transportul personal. Moldova nu face excepție în acest sens, datorită serviciilor companiei oricine poate folosi chiria auto. Pentru a face acest lucru, trebuie să prezentați un buletin sau un pașaport internațional, precum și un permis de conducere cu categoria necesară activată (se acceptă și un permis de conducere internațional). Alegand serviciile unei firme de inchirieri auto, fiecare client poate conta pe:

  1. Servicii și facilități de înaltă calitate. Compania are un parc mare de automobile care sunt în stare perfectă de funcționare, îngrijite și curate. Fiecare călătorie într-un astfel de automobil va oferi comfort și impresii plăcute. În plus, compania oferă un astfel de serviciu ca „șofer personal profesionist” pentru cei care nu au permis de conducere sau pur și simplu lau uitat acasă. Dacă este necesar, puteți închiria mașini cu serviciul de livrare la locul dorit și ora stabilită.

2. Ușurința de a închiria automobile. Pentru a rezerva un automobil închiriat, nu este nevoie să căutați un makler intermediar, sa vizitati compania, deoarece poți plasa o aplicație de la distanță, prin intermediul site-ului sau prin intermediul mesageriei sociale. Rezervând o mașină în avans pentru o perioadă lungă de timp, puteți obține o reducere atractivă.

Călătorii de afaceri, de familie și de agrement ușor și simplu.

Chirierea de automobile în Bălți este o soluție ideală pentru cei care doresc să călătorească confortabil în condiții favorabile.

You may also like