Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Închiriază o mașină în Bălți 999 și pleacă într-o excursie de toamnă

Bălți este unul dintre cele mai mari și mai atractive orașe din Moldova, care este vizitat de mii de turiști în fiecare an, inclusiv din străinătate. Acest oraș poartă  numele neoficial al capitalei nordice, deoarece are o economie și o cultură destul de dezvoltate. Mergând la Bălți, merită să luați în considerare opțiunea de chirie a automobilului, pe care puteți merge cu ușurință într-o călătorie de toamnă și puteți vizita  cele mai frumoase locuri ale orașului.

Cine poate folosi serviciul de închiriere auto

Masini in chirie Balti 999 md (Masini de inchiriat Balti 999 md) este o solutie ideala pentru cei obisnuiti sa faca excursii si calatorii pe cont propriu, chiar si fară a face acest lucru cu propriul transport. Care sunt beneficiile? Este destul de simplu:

  1. Toți cei care doresc să închirieze un automobil vor primi un transport confortabil, curat și bine îngrijit (parcul mare de mașini formată din mașini economice, medii și business).
  2. Nu este necesară ajustarea la programul de transport public.
  3. Economii semnificative în comparație cu cheltuielile pentru serviciile de taxi, deoarece chiria de mașini este profitabilă.
  4. Asigurarea unui serviciu de „sofer personal” pentru cei care nu au permis de conducere.
  5. Mașina este livrată într-un loc convenabil pentru client (de exemplu, un aeroport sau alt punct din Moldova);

Pentru a utiliza serviciul de chiriere auto, este suficient să ai la tine un permis de conducere (se acceptă și permisele de conducere internaționale) și un pașaport (pașaport obișnuit). Atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice pot arenda o mașină.

Cele mai bune condiții de închiriere auto în regiunea de nord a țării.

Un astfel de serviciu precum închirieri auto Bălți 999 este o ofertă avantajoasă pentru călătorii atât pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi. Prețul pentru închirierea automobilului depinde de mai mulți factori – clasa mașinii și perioada de închiriere, dar, în orice caz, prețul este destul de accesibil pentru toată lumea. De asemenea, dacă rezervați o mașină în avans, puteți obține o reducere bună la prețul de chirie. Există mai multe modalități de a închiria o mașină;

  • prin trimiterea unei cereri prin intermediul site-ului web;
  • scrie la Viber, Whatsapp;
  • în modul telefon.

Călătorește confortabil cu mașina închiriată.

Grupul de companii Forsaj oferă clienților săi un serviciu complet: închiriere de mașini, autoservice, asigurări auto, piese auto de la producători de încredere, pe care nu le veți găsi cu un makler privat.

Servicii de înaltă calitate, rezervare în avans, șoferi profesioniști – aceasta este ceea ce așteaptă fiecare client care are nevoie de transport la prețuri accesibile.

You may also like