Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chiria mașinilor în Bălți este cea mai populară în nordul Moldovei

În cele mai multe cazuri, atunci când se închiriază o mașină, se presupune că chiriașul va fi cel care se va afla la volan. La urma urmei, posibilitatea de a beneficia fără restricții de mașină este unul dintre avantajele importante ale închirierii unei mașini. Cu toate acestea, există situații în care este mai bine să utilizați serviciul de închiriere a unei mașini cu șofer în Bălți.

Călătorii de afaceri

Fie că vă deplasați la o întâlnire de afaceri sau la un birou îndepărtat din alt oraș, puteți să recitiți în liniște documentele sau să rezolvați probleme de afaceri prin telefon. Stați pe bancheta din spate și ocupați-vă de treburile dumneavoastră, în timp ce șoferul se asigură că ajungeți la destinație la timp.

Întâlnirea oaspeților

O mașină cu șofer este cea mai bună soluție atunci când trebuie să vă întâlniți cu oaspeți importanți sau parteneri de afaceri la aeroport.

Evenimente cu alcool

Atât întâlnirile formale, cât și cele neformale implică adesea alcool, iar alcoolul și condusul sunt incompatibile. Pentru a evita încălcarea legii, închiriați o mașină cu șofer.

Evenimente solemne

Nunțile, aniversările, absolvirile nu sunt doar momente plăcute, ci și o bătaie de cap. Lăsați șoferul să vă ducă oaspeții la locul de sărbătoare și să-i ducă acasă. Cu un serviciu de închiriere de mașini pentru o nuntă sau o petrecere de absolvire, vă puteți bucura de festivități alături de toată lumea.

Călătoriile

Nu este întotdeauna ușor să te orientezi pe un teren necunoscut, iar în unele cazuri GPS-ul nu este de ajutor. Un șofer cu experiență vă va plimba prin oraș și vă va duce la obiectivele turistice dorite.

Nu aveți documente

Aveți nevoie de o mașină, dar nu aveți permis de conducere? Nicio problemă – adresați-vă companiei de închirieri auto Forsaj din Bălți și comandați serviciul ” Șofer Personal”. Puteți lăsa o solicitare pe site sau sunând la +373 796 14 0 77 (Viber și Whatsapp).

You may also like