Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Inchirierea electromobilului modern in conditii avantajose

Automobilele electrice sunt viitorul mobilitatii. Pe langa avantajele unor cheltuieli mai mici la intretinere si functionare, acestea au un impact pozitiv asupra planetei noastre.

Emisiile reduse de substante nocive inseamna mai putina poluare si un mediu mai ecologic. Prin urmare, serviciu de inchiriere a automobilelor electrice devin tot mai populare in lume.

FORSAJ AUTO RENTAL ofera clientilor sai posibilitatea de a inchiria electromobile pentru orice scop, de la o calatorie de afaceri pana la plecarea in doi intr-un weekend romantic.

Avantajele inchirierii electroautomobilului

Inchirierea automobilului electric de la FORSAJ AUTO RENTAL poate fi avantajoasa din mai multe considerente si anume:

  • Aveti dorinta sa procurati o masina electrica? Atunci inchirierea este o modalitate excelenta de a testa o achizitie potentiala in actiune.
  • Sunteti in Moldova intr-o calatorie de afaceri sau doriti sa o vizitati? Cu un automobil inchiriat puteti planifica cand si unde mergeti.
  • Nu aveti permis de conducere sau nu practicati soferitu din alte considerente? Atunci puteti sa inchiriati automobilul ci serviciu suplimentar – “Sofer personal”.
  • Anume Dumneavoastra alegeti clasa si marca masinii inchiriate, iar noi raspundem de starea ei tehnica.
  • Puteti inchiria automobilul electric la distanta. Masina aleasa va va astepta la punctul specificat la ora programata.
  • Planificati o inchiriere pe un termen lung? Atunci puteti conta la o frumoasa reducere de pret.

Firma FORSAJ AUTO RENTAL lucreaza atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice. Pentru a inchiria un electromobil va fi necesar sa prezentati la incheierea contractului urmatoarele documente:

  1. Buletin de identitate sau pasaport.
  2. Permis de conducere categoria B (daca intentionati sa conduceti singur) sau permis de conducere international. Experienta de conducere – minim 3 ani.

Oferim inchirierea electromobilelor la preturi competitive pe o perioada de la o zi pana la perioada de care aveti nevoie.

Catalogul automobilelor care pot fi inchiriate si costul inchirierii sunt prezentate pe site-ul nostru.

Suna-ne la 0 796 14 077 sau scrie-ne pe Viber/WhatsApp si afla toate informatiile de care ai nevoie despre serviciu.

You may also like