Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Inchirierea buselor de marfa in Balti

Busele tip marfar din ce in ce mai des sunt folosite pentru a transporta marfuri atat in ​​interiorul orasului, cat si in afara granitelor acestuia.

Mutarea sau livrarea de mobila, transportarea gunoiului sau a recoltei – un microbuz este potrivit pentru orice situatie.

Busul marfar este mult mai convenabil pentru deplasarile prin oras, este mai manevrabil decat un camion, iar capacitatea de transportare pana la 3 tone face din marfarul un concurent serios pentru camioanele mici si remorci.

Incarcarea si descarcarea dintr-un bus marfar este mult mai usoara decat, de exemplu, dintr-un camion, iar posibilitatea de a asigura incarcatura permite o siguranta suplimentara a transportarii.

De obicei, microbuzele sunt folosite pentru:

  • mutare, inclusiv mutare de oficiu;
  • livrarea materialelor de constructii;
  • livrarea mobilierului si electrocasnicelor mari (frigidere, dulapuri, paturi etc.);
  • livrarea alimentelor etc.

Cumpararea unui bus marfar va fi cu siguranta necesara pentru companiile angajate in transport in mod regulat, dar daca se asteapta o deplasarea unica sau pe un termen scurt, atunci procurarea marfarului nu este deloc convenabila.

Ca orice vehicul, un bus marfar necesita ingrijiri permanente. In aceasta situatie, cea mai buna solutie ar fi inchirierea unui microbuz de marfa, arenda transport de marfă pentru persoanele fizice și juridice, la prețuri accesibile. Compania Forsaj ofera serviciile de inchiriere buselor marfari in Balti.

De ce clientii aleg FORSAJ pentru  arenda transport de marfă și încărcături mici în raza orașului Balti si prin nordul Moldovei.

  1. Posibilitate de inchiriere a buselor pe termen scurt si lung. Pentru clientii care inchiriaza un bus pentru o perioada lunga de timp, avem o oferta de pret favorabila.
  2. Fiabilitate. Garantam functionalitatea vehiculelor furnizate.
  3. Posibilitatea de a inchiria un bus marfar cu echipaj pentru cei care doresc sa incredinteze transportul marfii lor unor profesionisti.
    Contactati-ne la numarul de telefon indicat pe site sau prin formularul de feedback daca aveti nevoie de serviciu transport de marfă in chirie in Balti rapid si in siguranta.

Operatorul va va ajuta sa alegeti un bus marfar in conformitate cu nevoile dvs.

You may also like