Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Inchiriere remorcii in Balti pentru transportarea sinestatatoare a incarcaturilor

Oricine se poate confrunta cu nevoia de a transporta marfa. Posibilitatile portbagajului unei masini sunt destul de modeste. Relocarea, repararea sau constructia, transportul de echipamente sau deseuri de constructii – toate aceste sarcini pot fi rezolvate cu succes cu ajutorul camioanelor si remorcilor usoare.

Remorca poate fi unita si decuplata de masina in orice moment, si este usor de manevrabila pentru transportarea incarcaturilor prin oras. In timpul lucrarilor de constructie, transportarea marfurilor si indepartarea resturilor de constructie sunt necesare zilnic, dar nu este rentabil sa investiti in achizitionarea unei remorci.

In fine, la terminarea lucrarilor, remorca nu va mai fi necesara.

Inchirierea remorcilor in Balti este o solutie rezonabila si ieftina daca nevoia de astfel de echipamente este destul de rara.

Inchirierea unei remorci va permite sa transportati marfuri pe cont propriu, fara a plati in exces pentru un microbuz de marfa si servicii de sofer.

Inchiriere remorcii in Balti de la FORSAJ

Compania FORSAJ ofera servicii de inchiriere de remorci la preturi competitive pentru transportul diferitelor tipuri de marfuri si echipamentelor in Balti si nordul Moldovei. Remorca de inchiriat poate fi folosita pentru a transporta marfuri in orice zona din Moldova.

Serviciul este util nu numai in ceea ce priveste constructia sau reparatia, ci si in timpul recoltei, deoarece permite fermierilor sa-si duca produsele pe o piata mai promitatoare.

Remorcile deschise sau acoperite sunt potrivite pentru o mare varietate de nevoi ale persoanelor fizice: calatorii, transport de lucruri, achizitii mari, transport de barci, ATV-uri, mopede,etc.

Forsaj ofera inchiriere de remorci de diferite capacitati la un pret accesibil:

  • pentru camioane — transport de marfuri de mare volum;
  • pentru autoturisme cu capacitate de transport de circa 400-600 kg;
  • pentru livrarea unui ATV sau a unei motociclete la locul de utilizare;
  • autotrawle ajuta la transportul chiar si a masinilor.

Cum sa alegi o remorca de inchiriat?

Nu este dificil sa alegeti o remorca, daca stiti:

  • greutatea si dimensiunile incarcaturii:
  • greutatea maxima admisa pentru transport;
  • inaltimea sub tent;
  • lungimea si latimea platformei.

Contactati operatorul la numarul de telefon afisat pe site sau prin intermediul formularului de feedback pentru inchiriere remorcelor. Vom selecta o remorca potrivita pentru scopurile dvs.

You may also like