Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Închiriați o mașină la un preț redus în Bălți

Închirierea unei mașini este o modalitate convenabilă și economă de a călători atunci când nu aveți propria mașină sau nu o puteți folosi. În multe aspecte, impresia finală a serviciului va depinde de cât de atent ați abordat alegerea companiei de la care închiriați o mașină.

Astăzi, în Moldova puteți închiria cu ușurință o mașină. O selecție mare vă permite să comparați prețurile de închiriere a mașinilor de la diferite companii, dar crește șansa de a întâlni furnizori neserioși.

La ce ar trebui să fiți atenți atunci când alegeți o companie de închirieri auto în Bălți?

  1. Condiții de închiriere. Studiați cu atenție termenii și condițiile de închiriere, asigurați-vă că mașina este asigurată. Fiți atenți la lista de servicii pentru care va trebui să plătiți suplimentar.
  2. Posibilitatea de a livra mașina la adresa specificată. Unele companii oferă serviciul de livrare a mașinilor la aeroport sau pe întreg teritoriul Republicii Moldova, altele lucrează doar cu Bălți și nordul țării.
  3. Reputația companiei. Citiți recenziile de pe Internet sau de pe site-ul companiei pentru a înțelege dacă merită să aveți încredere în ea. Întrebați cunoscuții care au închiriat deja o mașină, ce companie au folosit.
  4. Sortimentul de mașini. Închiriați o mașină doar pentru dumneavoastră sau intenționați să luați în călătorie membrii familiei? Alegeți o mașină în funcție de nevoile dumneavoastră.
  5. Orarul de lucru al companiei. În cazul în care închiriați pentru mai multe ore și îl veți returna ulterior, verificați în prealabil cu managerul cum se va calcula plata în acest caz.
  6. Existența promoțiilor și a programelor de reduceri pentru clienții fideli.

Compania Forsaj dispune de un parc auto mare, posibilitatea de livrare a mașinii în orice punct al Moldovei și un sistem de reduceri pentru clienții care închiriază o mașină pentru o perioadă lungă de timp. Lăsați o cerere prin intermediul formularului online de pe site sau contactați-ne prin Viber/Whatsapp la +373 796 14 0 77.

You may also like