Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Cum sa alegi remorca de inchiriat in Balti si se economisesti

O remorca auto este un dispozitiv care rezolva mai multe probleme, de la transportul bunurilor personale si mobilierului la mutare pana la livrarea materialelor de constructie pe un santier.

Cu remorca capacitatile automobilului de a transporta incarcatura cresc semnificativ, indeosebi cand vine vorba de transportarea marfurilor supradimensionate.

Linia moderna de remorci este reprezentata de o varietate de modele care pot face fata oricarei sarcine.

Deschise si inchise, cu patru si doua roti, cu sau fara frane si tractiune, cu coperta sau acoperis din plastic, remorci speciale echipate cu trolii – exista o intreaga varietate de alegere.

De obicei, daca transportarea incarcaturilor nu este o activitate zilnica, nu exista nevoie de o remorca proprie, cu atat mai mult ca costul unei remorci este destul de mare.

Daca aveti necesitatea de a efectua o transportarea unica, atunci cea mai buna solutie este inchirierea remorcii.

Cum sa alegi o remorca de inchiriat in Balti

Compania FORSAJ ofera un serviciu de inchiriere remorci in Balti la preturi mici. Oferim remorci pentru diferite nevoile si garantam functionalitatea acestora.

Atunci cand alegeti o remorca, acordati atentie urmatoarelor caracteristici:

  • numarul de axe. Daca trebuie sa transportati o incarcatura grea care cantareste de la o tona si jumatate, este mai bine sa comandati o remorca cu doua axe. Pentru sarcini mici, cu o greutate de pana la 750 kg, sunt potrivite si remorcile cu o singura axa;
  • capacitatea de a ridica platforma remorcii. In unele cazuri, incarcatura este mai usor de rulat intr-o remorca decat de ridicat. Descarcarea marfurilor in vrac va fi, de asemenea, mult mai rapida daca platforma remorcii are capacitatea de a se inclina;
  • optiuni suplimentare sub forma de troliu, extensii, copertine – aceste elemente de configurare pot simplifica semnificativ incarcarea si descarcarea echipamentelor.

Ne puteti contacta telefonic sau prin formularul de pe site, iar specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti o remorca in chirie care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Clientii care inchiriaza remorci pentru o perioada lunga de timp vor fi multumiti de oferta noastra de pret favorabila.

You may also like