Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chirie auto în Bălți direct de la Aeroportul Chișinău

Atunci când zburați într-o țară necunoscută în scopuri de afaceri sau pur și simplu în vacanță, doriți să vă asigurați un confort maxim în timpul vacanței. În multe aspecte, acest confort depinde de libertatea de mișcare.

De la aeroportul din Chișinău puteți ajunge la Chișinău sau în alt oraș cu autobuzul, dar acestea circulă în mod regulat doar în timpul zilei. Dacă ajungeți în capitala Moldovei noaptea, cel mai probabil singura opțiune va fi un taxi.

Cu toate acestea, ambele sunt destul de incomode, mai ales dacă trebuie să ajungeți în cealaltă parte a țării sau doriți să vedeți diverse obiective turistice din Moldova pe drum. Costurile taxiului în acest caz vă pot surprinde neplăcut.

Nici căutarea unei companii de chirie auto la fața locului nu este întotdeauna convenabilă. Nu toată lumea vrea să meargă la biroul companiei pentru a prelua o mașină după un zbor și nu întotdeauna există timp pentru asta.

Cu serviciul de chirie auto de la compania Forsaj din Bălți (999.md) veți putea să vă ocupați imediat de afaceri, fără să pierdeți timp căutând transport și așteptând. Închirierea unei mașini este ușoară: completați formularul de pe site sau lăsați o cerere la numărul de telefon +373 796 14 0 77 (Viber și Whatsapp), iar Forsaj se va asigura că o mașină curată și cu rezervorul de combustibil plin vă va aștepta la momentul sosirii dumneavoastră.

Luând în chirie o mașină, veți avea libertate totală de mișcare. Fie că este vorba de o călătorie de afaceri sau de o întâlnire cu prietenii, veți avea o mașină la îndemână în orice moment al zilei, pe toată perioada șederii dumneavoastră în Moldova.

Pentru cei care doresc să se relaxeze pe drum, Forsaj oferă un serviciu de închiriere de mașini cu șofer. Un șofer experimentat va alege cea mai bună rută pentru călătoria dvs. și vă va duce la destinație în confort, în timp ce dvs. vă odihniți după zbor sau vă pregătiți pentru o întâlnire.

You may also like