Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Servicii

Chirie auto Balti

Serviciile

Ai nevoie de mai multe informații? Sunați-ne!
0 796 14 0 77

Bună selecție de autoturisme

Toate mașinile noastre sunt în stare tehnică bună și sunt verificate constant la serviciul oficial.

Situații în care este convenabil să recurgeți la închirierea unei mașini în Bălți

Într-un număr mare de situații neprevăzute, când este necesar să acționăm rapid, problema este decisă prin închirierea unei mașini.

Bălțul este un oraș care se dezvoltă activ, orașul atrage investiții din alte state europene, precum și obține investiții din cadrul unor companii occidentale. Pentru orașul nostru aceste investiții sunt foarte importante și ajută orașul să se dezvolte în mai multe direcții:

Întălniri de afaceri

Călătorii în Moldova și în străinătate;

• Călătorii de afaceri în alte orașe;

• Efectuați un test drive a mașinii pe care doriți să o procurați;

• Călătorii împreună cu familia;

• Organizarea diverselor evenimente/sărbători;

• Altele.

Căutarea și efectuarea apelului la o companie de maxi-taxi, necesită timp, bani în cont, ceea ce înseamnă probleme suplimentare. În plus, uneori deplasările cu taxiul sunt mai scumpe, decît serviciul de închiriere a unui automobil. ”Forsaj Auto Încherieri” dispune de un număr mare de automobile care o să corespundă tuturor cerințelor dstră.

A-ți decis să închiriați o mașină, ce urmează să întreprinde-ți:

1. În primul rând, trebuie să determinați care este scopul încherierii mașinii (autochiriemd). Modelul și caracteristicile tehnice ale vehiculului închiriat vor depinde de acest lucru.

2. Alegeți o companie de închirieri auto de încredere, citiți cu atenție recenziile. Compania nostră ”Forsaj Auto Încherieri” dispune de multe recenzii din partea clienților care au rămas satisfăcuți de serviciile oferite de noi.

Pe site-ul companiei, vă puteți familiariza cu modelele vehiculelor și condițiile de închiriere, consultantul o să vă răspundă cu plăcere la toate întrebările care o să apară. Nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: +373 79614077.

Determinați care va fi perioada încherierii

4. Alegeți modelul mașinii care vă interesează. Evaluați starea mașinii și asigurați-vă că funcționează corect.

5. Semnați un contract cu compania. Fiecare clauză a acordului trebuie să fie specificată în mod clar și pe înțelesul ambelor părți. Studiați documentul cu atenție și, dacă este necesar, clarificați orice punct care nu vă este clar. Urmează să face-ți un eveniment mare? Fie că este vorba despre o nuntă, o întâlnire de afaceri sau o călătorie – o mașină închiriată (999 md auto) vă va ajuta. Nu încălcați regulile de circulație, nu uitați de siguranța rutieră, de obligațiile dvs. și atunci călătoria o să vă aducă plăcere.

 

Încherieri automobile de clasa în Bălți

O mașină de clasă reprezentativă, atrage clientul care este preocupat de statutul și stilul său de viață ca atribut al succesului său în viața de zi cu zi.

Astfel de automobile sunt foarte importante pentru oamenii de afaceri, deoarece o mașină elegantă îi completează imaginea. Toți cei care au comandat vreodată o mașină de clasă business știu că aceasta oferă siguranță și comfort garantat. Conform clasificării europene, mașinilor din clasa business li s-a atribuit clasa E.

Inițial aceste automobile au fost concepute pentru o anumită categorie de oameni care apreciază într-o singură mașină, în primul rînd aspectul său chic, interiorul confortabil și siguranța. Unul dintre scopurile unei astfel de mașini este să mențină imaginea persoanei. Pentru a face clienții să se simtă deosebit de confortabil, companiile mari echipează fiecare model de mașină de clasă business cu un set de echipamente suplimentare, de exemplu, cel mai recent sistem automat de aer condiționat, sistem de securitate etc.

Astfel de mașini au un interior spațios și confortabil, sunt echipate cu un motor puternic, transmisie automată, tracțiune integrală etc. Încherierea unei mașini de lux vă permite să vă realizați visul, de a avea o mașină de lux. Procurarea unei astfel de mașini este foarte costisitoare, iar încherierea este varianta perfectă, deoarece achitați destul de puțin. O altă parte a monedei este faptul că dacă o să vindeți o astfel de mașină o să pierdeți mult din preț, deoarece din cauza inflației, prețul acesteia poate scădea cu 50%.

În plus, vor exista cheltuieli pentru întreținerea mașinii, care sunt inevitabile în cazul cînd aveți propria mașină. Pentru câțiva ani de încheriere, veți investi mult mai puțini bani.

Încă o dată despre avantajele încherierii unei mașini:

• Când închiriați o mașină, nu trebuie să plătiți pentru asigurare și întreținere.

• Puteți face o mică călătorie în luna de miere cu mașina de vis, ceea ce o să vă economisească bani, iar amintirile memorabile vor rămâne pentru totdeauna.

• Puteți returna mașina închiriată și închiria un model mai nou în orice moment. În cazul cînd sunteți proprietar puteți cheltui luni de zile ca să vindeți automobilul.

• A-ți obținut permisul de conducere, dar nu vă puteți decide ce automobil să procurați? Închirierea unei mașini o să vă permită să face-ți o alegere conștientă. Puteți încerca mai multe opțiuni și puteți face cu ușurință alegerea în urma propriei experiențe. Compania FORSAJ AUTO Încherieri” oferă cele mai bune condiții pentru încherierea unei mașini, opțiunea „Șofer personal”, aducerea mașinii în orice punct din Moldova, inclusiv la aeroportul din Chișinău (chirie auto chișinău aeroport – Bălți). Vă punem la dispoziție o gamă largă de automobile, prețuri flexibile, șoferi experimentați. Pentru mai multe informații, contactați consultantul companiei la numărul de telefon: +373 79614077.

 

Serviciul – șofer personal, ce reprezintă

Sectorul serviciilor, precum închirierea mașinilor în Bălți, și în general în Moldova, crește rapid. Companiile de închirieri auto oferă clienților o gamă largă de vehicule. Dacă dispuneți de permis de conducere, experiență de conducere și vă place să fiți la volan, atunci, bineînțeles, puteți conduce de sinestătător. Închirierea de mașini fără șofer este mai accesibilă, dar necesită gaj. Închirierea unei mașini fără șofer (rent car md) este convenabilă nu numai pentru călătorii de afaceri, ci și pentru călătorii romantice.

În ce caz ve-ți fi cointeresat de serviciul șofer personal?

• Pentru client, dacă nu are mașină personală și nu cunoaște orașul (dacă a venit într-o călătorie de afaceri pentru prima dată)

• Clientul nu dispune de permis de conducere.

• Oamenilor de afaceri care prețuiesc timpul și nu doresc să fie sustrași atunci când rezolvă probleme de afaceri.

• Când organizați evenimente de familie.

• Opțiunea este benefică pentru străinii care nu cunosc limba de stat suficient și regulile de circulație. Avantajele închirierii unei mașini cu șofer personal:

• Nu purtați responsabilitate în caz de accident;

• Nu aveți nevoie de permis de conducere;

• Nu este nevoie de gaj, deoarece plata include doar închirierea automobilului și serviciile șoferului;

• Nu este nevoie să planificați programul călătoriei – șoferul singur planifică programul. Avantajele acestui serviciu constă în faptul că plătiți pentru un serviciu de calitate. Compania este responsabilă pentru siguranța dvs. și garantează service-ul tehnic al oricărei mașini de care dispune, pentru astfel de călătorii, de cele mai multe ori clienții aleg mașini cu cel mai mare confort și cu kilometrajul cel mai mic.

Costul închirierii unei mașini cu șofer este, desigur, mai mare. Prețul depinde de perioada de închiriere și de clasa mașinii pe care doriți să o închiriați. Șoferii noștri sunt profesioniști și discreți.

Informați-vă despre companie din timp, dacă doriți să închiriați o mașină în Bălți. Feedback-ul clienților noștri o să vă ajute să luați decizia corectă. În cadrul companiei noastre ”FORSAJ AUTO ÎNCHIRIERI” puteți închiria un automobil cu sau fără șofer.

La dispoziția dumneavoastră – tarife favorabile, o gamă largă de vehicule, șoferi profesioniști. Mai multe informații le puteți afla la numărul telefon: +373 79614077.

Compania ”FORSAJ AUTO Închirieri” oferă în chirie automobile în Bălți. Condiții favorabile, o gamă mare de vehicule, un sistem bun de reduceri, asistență non-stop. Anume în așa mod ne exprimăm grija față de clienți. Convinge-te singur. Lipsa propriei mașini limitează semnificativ mobilitatea noastră.

Uneori urgent aveți nevoia să ajungeți undeva și lipsa automobilului devine un obstacol. Prin urmare, în astfel de cazuri, oamenii încearcă, dacă nu chiar să cumpere o mașină, atunci cel puțin să o închirieze. Închirierea de mașini este adesea mai profitabilă decât un taxi din multe motive. Mașina închiriată poate fi folosită atât în scopuri personale, cât și în scopuri de afaceri.

Dacă folosiți o mașină pentru serviciu și nu vă puteți descurca fără ea, atunci este posibil ca o mașină închiriată cu timpul să vă ajute să luați decizia de a procura propriul automobil.