Chirie auto

0 796 14 0 77

Comandă online

  • Chiria Auto

Chiria autoeste un serviciu foarte răspîndit, care pot fi util în diverse situații.Cu această opțiune e posibil să reușiți  întâlnirea unor oameni importanți, realizarea diverselor activități sau chiar  de a ieși în natură.  Acum, chiria auto în Bălți vă va permite să rezolvați rapid astfel de situații. Costul acestui serviciu este destul de accesibil.

Acest serviciu va fi util în cazul în care sunteți venit din altă țară sau oraș. Mergînd pe jos, este puțin probabil să reușiți să vedeți toate locurile memorabile ale orașului. Dar, chiria auto pe nordul Moldovei va permite deplasarea rapidă.De asemenea, este doar foarte confortabil dacă aveți nevoie de a merge cu prietenii în afara orașului,  distanțele pot fi relativ mari.

 

Compania noastra vă oferă servicii de inchirieri auto. Încercăm să satisfacem nevoile și dorințele fiecărui client. Varietatea de vehicule va surprinde, pentru că vă puteți alege un vehicul de orice gust.

  • Șofer personal

Fiecare minut a  călătoriei dumneavoastră trebuie să vă aduc plăcere. Anume pentru acest motiv ar trebui să utilizați serviciul "Șofer personal", care va economisi timpul, care este atît de important. Șoferul cu promptitudine vă va aduce la locul potrivit, astfel încât nu veți întîrzia nicidecum. Mașinile sunt inspectate în mod regulat, astfel încât puteți conta pe  siguranță.

Angajații noștri planifică timpul potrivit, astfel încât să puteți ajunge la destinație, fără grabă. În cazul în care zborul este amînat pe ceva timp, șoferul va aștepta. Plată pentru acesta nu se examinează, pentde aceea este un privilegiu de a economisi bani.

 

Costul serviciului - 25 euro / ora, timp de 8 ore și 5 euro /oră după 8 ore. În cazul în care doriți să utilizați serviciul pentru o lună, serviciul va costa 300 de euro. Puteți merge la orice  distanță, fiindca mașinile noastre sunt întotdeauna  confortabile și sigure. Este foarte convenabil și avantajos, pentru că nu mai trebuie să pierdeți timp în căutarea unui serviciu de taxi în care această opțiune  va fi mult mai costisitor.

  • Livrarea mașinii la aeroport

Livrarea mașinii la aeroport - un serviciu răspîndit în zilele noastre. Șoferul aduce mașina în locul unde vă este comod dumneavoastră pentru a semna documentele necesare. Procedura de înregistrare a documentelor  va dura nu  mai mult de 15 minute. Plata pentru chirie poate fi realizată în bani chash sau prin intermediul cărții bancare Visa / MasterCard, semnând un acord cu reprezentantul companiei noastre.

 

Dacă planificați o excursie în nordul Moldovei, puteți benefecia de acest serviciu. Parcul auto are o gamă largă de autoturisme, astfel încât puteți alege opțiunea dorintă. Acest serviciu este relativ ieftin - 500 lei. Dar banii investiți vor fi pline de  avantaje. Acum călătoresc sunt  mai accesibile, fără dificultăți.

  • Chiria Auto