Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chirie auto Balti pentru excursii in nordul Moldovei in weekend

Uneori, in weekend, vrei sa iei o pauza din agitatia orasului si a mediului obisnuit.

Deseori o vizita la rudele sau prietenii, o exursie spre obiectivelor istorice  moldovenesti, un picnic in natura, sau poate chiar toate acestea deodata necesita folosirea transportului. Indiferent de scopul calatoriei aveti posibilitatea de a inchiria o masina in Balti. Flota de autoturisme, oferite spre chirie de compania FORSAJ, face fata tuturor preferintelor si necesitatilor Dvs.

Beneficiile chiriei auto Balti

Inchirierea unei masini este o solutie profitabila pentru cei care au nevoie de o masina pentru o perioada de o zi sau mai mult.

Inchiriind o masina, devii independent de transportul public si de serviciile de taxi.

Decideti singur unde si cand deplasati, cate opriri sa faceti pe drum si cat timp sa petreceti intr-un singur loc.

Indiferent de ce transport aveti nevoie, de masina compacta, conceputa numai pentru mersul pe drum asfaltat sau de un crossover robust pentru excursii in natura – flota noastra are ceva pentru orice ocazie.

Compania FORSAJ ofera spre chirie in Balti automobile preturi competitive atat pentru calatorii singuri, cat si pentru calatorii cu o familie numeroasa.

O oportunitate grozava de a incerca o marca de masina,  pe care demult aveti de gand sa o cumparati, sau  pur si simplu doriti sa conduceti o masina de alt model si clasa.

Chirie auto in Balti pentru vacanta

Servicii de inchirieri auto in Balti – o oportunitate de a-ti realiza propriile dorinte cu confortul real la un pret accesibil!

– SUV-urile sunt o alegere excelenta pentru excursii in tara, pescuit, incursiuni in padure pentru ciuperci. Sunt fiabile si depasesc cu usurinta trasaturile problematice ale drumurilor moldovenesti: pista incetosata, denivelari. Corpul spatios va va permite sa amplasati echipamente.

– Masinile mici sunt mai putin confortabile, dar mai economice si taman potrivesc pentru calatorii pe distante lungi

– Minivanele sunt cea mai potrivita optiune pentru calatorii cu un grup mare de pana la 8 persoane;

Weekendul s-a incheiat, dar intentionati sa continuati sa folositi masina? Contactati-ne la 079614077 pentru prelungirea contractului de  chirie.

You may also like