Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Chirie auto Balti de incredere in timp ce masina proprie este intr-un service auto

O masina este un asistent indispensabil in afacerile personale si de lucru. O defectiune a masinii si nevoia de a o duce la un service auto pot provoca multe probleme proprietarului sau chiar sa paralizeze munca. Uneori, reparatiile dureaza mult timp, de pilda asteptarea pieselor potrivite poate dura cateva saptamani.

Taxiurile si transportul public nu intotdeauna sunt un echivalent egal a masinei personale, mai ales daca sunt asteptate deplasari frecvente prin oras sau prin  tara. Intr-o astfel de situatie, chiria auto pentru perioada reparatiei vehicolului personal poate fi o optiune profitabila.

Se intampla sa existe o „pauza” fortata in utilizarea masinii intre vanzarea si cumpararea unui autoturism nou.

Intr-o astfel de situatie, are sens sa luati in chirie in Balti taman modelul cela pe care intentionati sa-l cumparati. Acest lucru va va aduce incredere in propria alegere, va va permite sa evaluati daca masina vi se potriveste din punct de vedere al confortului si al capacitatilor tehnice chiar inainte de a cumpara.

De ce oamenii aleg chirie auto Balti de la FORSAJ

Compania FORSAJ de multi ani activeaza in domeniul inchirierii auto si echipamentelor in Balti si nordul Moldovei.

Oferim o gama larga de masini de la clasa econom pana la clasa premium pentru diverse scopuri.

In catalogul nostru, puteti alege o masina cat mai apropiata de modelul preferat de Dvs  sau puteti incerca ceva complet nou, cum ar fi o masina business class sau o masina electrica. Aruncati o privire in catalogul site-ului nostru si alegeti un automobil care se potriveste nevoilor si posibilitatilor Dvs.

Avantajele noastre:

  • cele mai avantajoase tarife de inchiriere auto in Balti si in toata tara;
  • plata pe chirie constanta pe toata durata contractului si reduceri pentru clientii fideli;
  • chirie auto pe o perioada de la o zi si pe termen lung la cele mai avantajose preturi.

Toate masinile noastre sunt in stare tehnica excelenta si urmeaza sa fie predate clientului cu un interior curat. Specificati detaliile de inchiriere la telefon 079614077 sau prin formularul de feedback de pe site.

You may also like