Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Post Detail

Apartamente de închiriat în Bălți: confort și libertate pentru oaspeții orașului

Veniți la Bălți cu familia, prietenii sau într-o călătorie de afaceri – suntem bucuroși să vă oferim apartamente de închiriat la prețuri accesibile. Rezervați un apartament în Bălți în avans prin telefon +373 78-077-072 (Viber/ WhatsApp/ Telegram).

Serviciul de închirierea apartamentelor pe zi, care este foarte solicitat în lumea modernă, a devenit o adevărată salvare pentru călători, oameni de afaceri și pentru oricine are nevoie de cazare temporară. Acest serviciu oferă posibilitatea de a închiria un apartament mobilat confortabil pentru o perioadă cuprinsă între câteva ore și o lună, oferind clienților o flexibilitate maximă în alegerea locuinței.

Principalele avantaje ale chiriei apartamentelor pe zi sunt confortul și comoditatea, care sunt oferite oaspeților departe de casă. În Booking apartamentele dispun, de obicei, de tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil – o bucătărie complet echipată, un dormitor confortabil și o baie spațioasă. Acest nivel de facilități este adesea superior camerelor de hotel standard, dar la prețuri favorabile.

Un alt aspect important al închirierii de apartamente pe zi în Bălți este flexibilitatea în alegerea locației. Oaspeții pot alege apartamente într-o zonă convenabilă a orașului, în apropierea centrelor de afaceri sau a instituțiilor medicale. Acest lucru le oferă posibilitatea de a-și organiza timpul cât mai convenabil.

Uneori, oamenii de afaceri trebuie să închirieze un apartament pe oră, ceea ce este deosebit de convenabil pentru întâlniri de afaceri scurte. Închirierea unui apartament pentru o noapte în Bălți poate fi necesară în cazul transferurilor pe drum sau al odihnei după o zi de lucru intensă.

Compania noastră oferă apartamente confortabile și complet mobilate. Ne asigurăm că clienții noștri se simt ca acasă, chiar dacă se află într-o călătorie de afaceri. Puteți închiria un apartament în Bălți pe oră, pe zi sau pentru o perioadă de până la o lună.

Apartamente de închiriat fără intermediari

Serviciile stomatologice din Bălți atrag cetățeni din Israel, SUA și Europa, care vin aici pentru un zâmbet frumos. Acești clienți au propriile nevoi și necesită un confort deosebit. Apartamentele pentru sejururi scurte sunt curățate și echipate. Există o bucătărie complet echipată, unde puteți pregăti mâncărurile preferate, băi luminoase pentru relaxare.

You may also like