Chirie auto

0 796 14 0 77

Comandă online

Compania ”FORSAJ AUTO Închirieri” oferă în chirie automobile în Bălți. Condiții favorabile, o gamă mare de vehicule, un sistem bun de reduceri, asistență non-stop. Anume în așa mod ne exprimăm grija față de clienți. Convinge-te singur. Lipsa propriei mașini limitează semnificativ mobilitatea noastră.

Uneori urgent aveți nevoia să ajungeți undeva și lipsa automobilului devine un obstacol. Prin urmare, în astfel de cazuri, oamenii încearcă, dacă nu chiar să cumpere o mașină, atunci cel puțin să o închirieze. Închirierea de mașini este adesea mai profitabilă decât un taxi din multe motive. Mașina închiriată poate fi folosită atât în ​​scopuri personale, cât și în scopuri de afaceri.

                         

Dacă folosiți o mașină pentru serviciu și nu vă puteți descurca fără ea, atunci este posibil ca o mașină închiriată cu timpul să vă ajute să luați decizia de a procura propriul automobil.

Factorii care determină costul închirierii automobilului:

1. Categoria vehiculului;

2. Anul producerii automobilului;

3. Prezența unui aparat de aer condiționat, scaun pentru copii, o cutie de viteze automată și alte opțiuni măresc prețul închirierii (autoarenda);

4. Starea tehnică a vehiculului;

5. Perioada de închiriere;

6. Tipul poliței de asigurare;

7. Experiența de conducere a șoferului (atunci când comandați serviciul șofer personal);

8. Costurile serviciului tehnic;

9. Echipament suplimentar;

10. Alți factori.

Prețul închirierii depinde în mare măsură de dorințele clientului. Cu alte cuvinte, plata pentru arendă va fi mai mare dacă mașina închiriată este de clasă și cu echipamente extinse. În plus, multe companii oferă servicii suplimentare contra plată. De exemplu, acordarea unei mașini la adresa specificată, serviciul șofer personal și alte opțiuni.

V-ați întrebat cât poate costa o închiriere a mașinii? O zi de închiriere Renault Megane la FORSAJ AUTO Închirieri va costa de la 9 € / zi, Dacia Logan pe 14 € / zi. Ești surprins? Accesați catalogul site-ului: procatautonord.md și veți vedea prețurile pentru închirierea unui automobil. Costul închirierii mașinii este foarte accesibil. Oferim reduceri pentru rezervarea din timp. Odată cu venirea pe piață a companiei FORSAJ AUTO Închirieri, a devenit posibilă închirierea unei mașini în Bălți. Moldova este o țară mică, și o călătorie cu oaspeții sau partenerii poate fi finalizată într-o zi, iar într-o atmosferă plăcută este mai ușor să cîștigi încrederea partenerilor.

Luați în considerare ofertele noastre și plecați la drum. Consultații suplimentare și rezervări la numărul de telefon: +373 79614077.

 

Pe ce perioadă de timp puteți închiria o mașină

Închirierea unei mașini pentru o zi sau mai mult este un serviciu relativ nou care este utilizat activ de mai mult timp în Europa și acum se bucură de popularitate și în Moldova.

Posibilitatea de a închiria o mașină este folosită atît de persoane fizice, cît și de persoane juridice. Motivele sunt diverse: defectarea vehiculului personal, urmează o călătorie de afaceri în alt oraș, alte motive.

                     

Perioada de închiriere auto poate fi pe termen scurt sau pe termen lung, în funcție de cerere. Prima opțiune se numește carsharing. Este populară pentru călătorii de afaceri, tururi prin oraș, picnic sau excursii. Închirierile pe termen scurt au un preț mai ridicat. Închirierea unei mașini lunar înseamnă utilizarea unei mașini fără șofer și fără a limita kilometrajul pentru o perioadă mai mare de o lună. Confort, independență și libertate de mișcare, un preț mai mare, capacitatea de a alege orice model de mașină.

Închirierea unei mașini pentru o perioadă mai lungă devine deosebit de populară vara, din diverse motive. În cazul dat, clientul nu trebuie să-și facă griji atunci cînd mașina se defectează, deoarece repararea și înlocuirea pieselor, precum și înlocuirea mașinii în sine, dacă este necesar, sunt deja incluse în prețul închirierii. Cu toate acestea, cerințele pentru executarea contractului în acest caz sunt mai stricte/dure.

Serviciul de închirieri auto pe termen lung este utilizat atât de proprietarii de companii mari, cât și de persoane fizice. Compania „FORSAJ AUTO Închirieri” oferă posibilitatea de a închiria automibile în Bălți pe termen de o zi, dar și pe un termen de o lună. Cu cît perioada de închiriere este mai lungă, costul arendei este mai mic. Prețul închirierii depinde direct de modelul mașinii. Pentru mai multe informații despre condiții, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 79614077. Ofertele noastre sunt foarte diverse. Fiecare client va găsi o ofertă interesantă pentru sine. Simțiți-vă ca proprietarul mașinii dvs. de vis.