Chirie auto Forsaj Balti — Прокат авто — Rent car
График работы: 9.00 - 21.00

Despre noi

Chirie auto Balti

Oferim cele mai bune condiții de închiriere auto pentru clienții noștri, iar prețul depinde întotdeauna de perioada de închiriere.

Oh sigur. Puteți plasa o comandă pentru o mașină pe site-ul web sau scriindu-ne pe unul dintre mesageri – Viber, Whatsapp.

Adresa de închiriere – st. Decebala 42/1 – utilizați locația din Google Maps pentru căutare ușoară.

Alte intrebari

Desigur, indicați această cerere în cererea dvs., iar șoferul nostru vă va livra mașina la ora specificată!

Nu închiriem o mașină fără un permis internațional de conducere valabil.

Grija de clienții noștri este principala prioritate a serviciului nostru de închiriere de mașini. În orice situație, puteți apela numărul indicat pe site și în contract!

Compania ”FORSAJ AUTO Închirieri” oferă în chirie automobile în Bălți. Condiții favorabile, o gamă mare de vehicule, un sistem bun de reduceri, asistență non-stop. Anume în așa mod ne exprimăm grija față de clienți. Convinge-te singur. Lipsa propriei mașini limitează semnificativ mobilitatea noastră.

Uneori urgent aveți nevoia să ajungeți undeva și lipsa automobilului devine un obstacol. Prin urmare, în astfel de cazuri, oamenii încearcă, dacă nu chiar să cumpere o mașină, atunci cel puțin să o închirieze. Închirierea de mașini este adesea mai profitabilă decât un taxi din multe motive. Mașina închiriată poate fi folosită atât în ​​scopuri personale, cât și în scopuri de afaceri.

                         

Dacă folosiți o mașină pentru serviciu și nu vă puteți descurca fără ea, atunci este posibil ca o mașină închiriată cu timpul să vă ajute să luați decizia de a procura propriul automobil.

Factorii care determină costul închirierii automobilului:

1. Categoria vehiculului;

2. Anul producerii automobilului;

3. Prezența unui aparat de aer condiționat, scaun pentru copii, o cutie de viteze automată și alte opțiuni măresc prețul închirierii (autoarenda);

4. Starea tehnică a vehiculului;

5. Perioada de închiriere;

6. Tipul poliței de asigurare;

7. Experiența de conducere a șoferului (atunci când comandați serviciul șofer personal);

8. Costurile serviciului tehnic;

9. Echipament suplimentar;

10. Alți factori.

Prețul închirierii depinde în mare măsură de dorințele clientului. Cu alte cuvinte, plata pentru arendă va fi mai mare dacă mașina închiriată este de clasă și cu echipamente extinse. În plus, multe companii oferă servicii suplimentare contra plată. De exemplu, acordarea unei mașini la adresa specificată, serviciul șofer personal și alte opțiuni.

V-ați întrebat cât poate costa o închiriere a mașinii? O zi de închiriere Renault Megane la FORSAJ AUTO Închirieri va costa de la 9 € / zi, Dacia Logan pe 14 € / zi. Ești surprins? Accesați catalogul site-ului: procatautonord.md și veți vedea prețurile pentru închirierea unui automobil. Costul închirierii mașinii este foarte accesibil. Oferim reduceri pentru rezervarea din timp. Odată cu venirea pe piață a companiei FORSAJ AUTO Închirieri, a devenit posibilă închirierea unei mașini în Bălți. Moldova este o țară mică, și o călătorie cu oaspeții sau partenerii poate fi finalizată într-o zi, iar într-o atmosferă plăcută este mai ușor să cîștigi încrederea partenerilor.

Luați în considerare ofertele noastre și plecați la drum. Consultații suplimentare și rezervări la numărul de telefon: +373 79614077.

Pe ce perioadă de timp puteți închiria o mașină

Închirierea unei mașini pentru o zi sau mai mult este un serviciu relativ nou care este utilizat activ de mai mult timp în Europa și acum se bucură de popularitate și în Moldova.

Posibilitatea de a închiria o mașină este folosită atît de persoane fizice, cît și de persoane juridice. Motivele sunt diverse: defectarea vehiculului personal, urmează o călătorie de afaceri în alt oraș, alte motive.

Perioada de închiriere auto poate fi pe termen scurt sau pe termen lung, în funcție de cerere. Prima opțiune se numește carsharing. Este populară pentru călătorii de afaceri, tururi prin oraș, picnic sau excursii. Închirierile pe termen scurt au un preț mai ridicat. Închirierea unei mașini lunar înseamnă utilizarea unei mașini fără șofer și fără a limita kilometrajul pentru o perioadă mai mare de o lună. Confort, independență și libertate de mișcare, un preț mai mare, capacitatea de a alege orice model de mașină.

Închirierea unei mașini pentru o perioadă mai lungă devine deosebit de populară vara, din diverse motive. În cazul dat, clientul nu trebuie să-și facă griji atunci cînd mașina se defectează, deoarece repararea și înlocuirea pieselor, precum și înlocuirea mașinii în sine, dacă este necesar, sunt deja incluse în prețul închirierii. Cu toate acestea, cerințele pentru executarea contractului în acest caz sunt mai stricte/dure.

Serviciul de închirieri auto pe termen lung este utilizat atât de proprietarii de companii mari, cât și de persoane fizice. Compania „FORSAJ AUTO Închirieri” oferă posibilitatea de a închiria automibile în Bălți pe termen de o zi, dar și pe un termen de o lună. Cu cît perioada de închiriere este mai lungă, costul arendei este mai mic. Prețul închirierii depinde direct de modelul mașinii. Pentru mai multe informații despre condiții, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 79614077. Ofertele noastre sunt foarte diverse. Fiecare client va găsi o ofertă interesantă pentru sine. Simțiți-vă ca proprietarul mașinii dvs. de vis.

 

Convenient car rental in Balti for guests from other countries

For whom is car rental especially convenient? Firstly, for motorists who are used to drive a car, but for some reason cannot do it. Renting a car will be a way out in such a situation. The car will be serviceable, clean and ready to go. Secondly, for foreign citizens planning a trip or a business trip to Moldova. A lot of problems disappear, there is no need to match the schedule of public transport and buses, spend money on taxi and worry to have enough time for everything.

“Personal driver” service offered by FORSAJ AUTO car rental company is an alternative to taxi. This service is relevant in case you don’t have a driver’s license or for some reason don’t want or cannot drive a vehicle. “Personal driver” service will make the trip comfortable and safe. By the way it is an indispensable option for foreign guests, who in addition to business meetings learn with pleasure the history of Moldovan viticulture, taking wine tours.

FORSAJ AUTO car rental advantages:

–         large vehicle fleet that includes both economy and business class cars, sedans, minivans and SUVs.

–         perfect technical state of vehicles

–         technical support

–         transaction security, guaranteed by a lease contract

–         delivery of the rented car to any point in Moldova, including airport

–         good system of discounts in case of a long-term lease

–         branches in the north of Moldova

–         in order to rent a car it is enough to have an ID card/passport and driver’s license (international driver’s licenses from CIS countries, SUA, EU, etc. are also accepted). Cars are more often rented by individuals, but it is possible to sign a rental agreement with a legal entity or a company too.

–         Favourable tariffs

FORSAJ AUTO car rental offers new cars, professional drivers and high quality service. It is even possible to book the chosen car remotely and have it delivered to a particular address or to airport. In addition, when pre-booking a car, you will get a discount. Only we offer the best value for money! For more information, please call +373 79614077.